Ortaokul

ORTAOKUL

Anaokulundan üniversiteye kadar, 500 bin m2 alan üzerine kurulu uluslararası standartlarda entegre bir kampüs olan Yaşar Bayboğan Kampüsümüzde, özel mimariye sahip binalarımız, kusursuz peyzajımız, 250’nin üzerinde kamera sistemi ve eğitimli özel güvenlik aracılığıyla 7/24 aldığımız güvenlik önlemlerimizle, öğrencilerimize huzurlu ve keyifli bir ortamda eğitim alma olanağı sağlıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, 40 yılı geride bırakmaya hazırlanan köklü geçmişiyle Çağ Koleji Ortaokulu olarak, öğrencilerimize uluslararası standartlarda bir kampüs ortamı sağlıyoruz.

Kurucumuz Yaşar Bayboğan’ın belirlediği kuruluş amaçlarımızdan biri olan “Az öğrenci alır, seçkin yetiştirir” ilkesinden hareketle, her yıl belirlediğimiz sınırlı kontenjanla öğrencilerimizi alıyoruz. Böylelikle her bir öğrencimizle yakından ilgilenerek, onları uluslararası standartlarda kaliteli bir eğitim vererek yetiştiriyoruz.

Türkiye'de az sayıda okulun sahip olduğu CIS akreditasyonuna sahip Ortaokulumuzda Stem Eğitimleri uyguluyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin Fen Bilimleri kazanımlarını Robotik Kodlama, Lego Robotik, 3D Tasarım Programlama Dilleri ve Siber Güvenlik Eğitimleri ile de destekliyoruz.

Yeşillikler içindeki kampüsümüzde eğitimlerimizi, uluslararası standartlarda teknolojik donanıma sahip derslik, laboratuvar, spor ve oyun alanları ile atölyelerde veriyoruz.

E-twining projeleri kapsamında, Avrupa’daki farklı okullarla ortak projeler yürütüyoruz. Deneyimli Türk ve yabancı öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimizi, Avrupa’daki yaşıtlarıyla yaptıkları projelerde hem yeni kültürlerle tanıştırıyoruz, hem de İngilizcelerinin gelişmesine destek oluyoruz. Ayrıca, Cambridge gibi uluslararası dil yeterlilik sınavlarında üstün başarılar elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda Cambridge Sınav Uygulama Merkeziyiz.

Alanlarında üst düzey yetkinliklere sahip öğretmenlerimizin verdikleri müzik, görsel sanatlar, bilişim teknolojileri, beden eğitimi, drama ve satranç gibi birçok uygulamalı dersle öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlıyoruz.

Çağ Üniversitesi Kampüsü içinde bulunmanın ayrıcalığıyla, Öğrenme ve Öğretme Merkezi, Metaverse ve Yapay Zeka Laboratuvarı ve Uzay, Gözlem ve Uygulama Merkezleriyle yapılan işbirliği protokolleri çerçevesinde,  uzman akademisyenlerin gözetiminde Planeteryum’da gerçekleştirilen eğitici programlarla, öğrencilerimizin heyecanlı yolculuklar yaparak gezegenimizin görkemini keşfetmelerini sağlıyoruz. Ayrıca haftanın belirli saatlerinde, Öğrenme ve Öğretme Merkezi tarafından hazırlanan, öğrencilerin öğrenme performanslarının ölçeklerle tespit edildiği ve bu alanlarda öğrenci bazında geliştirici çalışmalar yapıyoruz. İrlanda’daki Dublin Üniversitesi’nin ortak kuruluşu olan Metaverse ve Yapay Zeka Laboratuvarında, uzman akademisyenlerin eşliğinde karmaşık bilimsel kavramları fiziksel dünyada mümkün olmayan bir şekilde keşfetmelerine ve öğrenmelerine yardımcı oluyoruz.

Öğrencilerimizin hayatlarında kritik bir önem taşıyan merkezi sınavlarda istedikleri başarıya ulaşabilmeleri için hazırladığımız yoğun akademik çalışmalarla, potansiyellerini performansa dönüştürmelerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin başarılarını arttırmaya yönelik olarak yıl boyunca LGS denemeleri düzenliyoruz.

Temizlik ve hijyen kalite belgesi olan Beyaz Bayrak ve Okulum Temiz Belgelerimizle, Beslenme Dostu Okul sertifikamızla, Yeşil Bayrak ödülümüzle, ulusal ve uluslararası standartları yerine getirerek, öğrencilerimize optimum düzeyde kaliteli eğitim sağlıyoruz.

Aldığımız E-Safety Label E-Güvenlik Etiketi ile öğrencilerimizin ve velilerimizin digital veri güvenliğini sağlıyoruz.

Avrupa Kalite Ödülü sahibi okulumuzda öğrencilerimizi, liderlik üstlenebilen, toplum ve çevre bilinci gelişmiş, geniş dünya görüşüne sahip, iyi derecede İngilizce konuşabilen, sorgulayan, araştıran, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiriyoruz.