PAY IT FORWARD

Kasım 2019'da proje sahibi okul dünyamız ve topluluğumuz için bir iyilik eylemi olarak 420 ağaç dikti. Daha sonra başka bir ortak okuldan ``İleri ödeme yapmasını'' istedi ve seçtikleri bir iyilik eylemine katılmalarını tavsiye etti. Tavsiyeler arasında: ağaç dikmek, kek pişirmek ve bir bakım evini ziyaret etmek, evsiz insanlara yiyecek vermek, kıyafet ve yetimhaneye  kitap bağışı yapmak ve benzeri. #420trees #420şefkatetkisi

Kulübümüz "Doğa ve Çevre Kulübü" ile güçlerini birleştirdi ve Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle, tüm okul topluluğunu K-8 içeren "Hayvanları Seviyoruz" kampanyasını oluşturdu. Bir hayvan barınağına bağış yapmak için köpek ve kedi maması topladık. sığınma evinin sahipleri, veterinerler ve hatta Belediye Başkan Yardımcısı bağış almak için okulumuza geldiler ve konuyla ilgili öğrencilerimize kısa bir seminer sundular. Yardım etmek harika hissettirdi!

Çağ Koleji

R. Caroline Türk

Beren Dölek

E-Twinning Kulübümüz Fransa, İspanya, Yunanistan, Türkiye, İtalya, Ukrayna, Polonya, İzlanda ve Litvanya’dan katılan okullarla partnerlik yaparak kolektif bir “Dilek Ağacı” oluşturmak için çeşitli faaliyetlere katıldı. Bunlar:
- Öğrencilerin kendilerini bir video ya da mesaj ile tanıtması, - Logo yarışması, - Poster tasarım, - Partner ülkeler arasında, araştırmalar ve sunumlar, - Kendi dillerinde dilek kartları, - İngilizce dilek mektupları, - Diğer ülkelerden gelen dilek mektupları ile dilek ağacının süslenmesi.

Okulumuz e-twinning kulübü öğrencileri Zeynep Cengil,Cansu Naşal,Selen Sevin öğretmenleri sayın Belen Dölek ve Caroline Türk rehberliğinde hazırladıkları "The Tree of Wishes'' adlı proje European Quality Label (Avrupa Kalite Etiketi) ödülüne layık görüldü.Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.