İlkokul

Sayın Velimiz ,

1986 yılından bu yana Anaokulundan Üniversiteye öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayan entegre olmuş kurumumuzda 6-12 yaş arası tüm öğrencilerimize alternatif bir yaz okulu imkanı sunuyoruz.

Bu yıl üçüncüsünü yapacağımız ÇAĞ YAZ OKULUMUZDA, çocuklarımızın yaşıtlarıyla birlikte eğlenerek, güvenli bir ortamda geçirecekleri keyifli, neşe dolu oyunlarla keşfederek öğrendikleri eğlenceli bir tatil süreci geçirmeleri ve onların sosyal bireyler olarak yetişmelerini amaçlamaktayız.

ÇAĞ Yaz Okulunda öğrencilerimizin;

• Yoğun geçen bir öğretim yılının ardından eğlenerek zaman geçirmelerini,
  • Düzenli bir biçimde spor yapmalarını,
  • Sanatla iç içe olmalarını,
  • Farklı fiziksel, sosyal, sanatsal beceriler kazanmalarını,
  • Zengin öğrenme ortamlarında ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini,
  • Arkadaşlık duygularını geliştirerek yeni dostluklar kazanmalarını,
  • Takım çalışması alışkanlığı kazanarak birlikte üretmenin keyfini yaşamalarını,
  • Zamanlarını planlamayı öğrenmelerini,
  • Beslenme alışkanlıklarını düzenlemelerini,
  • Paylaşım bilinçlerini arttırmalarını,
  • Düzenlenen oyunlardan ve yarışmalardan yol çıkarak kazanmanın sevinciyle, kimi zaman kaybediyor olmanın burukluğunu kişiliklerinde dengeli bir biçimde kaynaştırabilmelerini sağlamayı hedeflemekteyiz.

Hafta içi her gün 9.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek Çağ Yaz Okulumuzda öğrencilerimiz yüzme, hayvanat bahçesi gezisi ve farklı etkinlikleri öğretmen ve antrenörler eşliğinde gerçekleştireceklerdir.Öğrencilerimiz belirlenen program dikkate alınarak yaşlarına göre gruplandırılacaktır. Sportif sanatsal, kültürel ve akademik etkinlikler, haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak yürütülecektir. Etkinlikler, konusunda uzman eğitici ve antrenörler gözetiminde yürütülecek olup her gruptan sorumlu olan bir öğretmen gün boyu öğrencilerle birlikte olacaktır.

Öğrencilerimize her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği sunulacaktır. Gelişme çağında olan ve spor yapan çocuklarımızın günlük kalori ve besin öğesi ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlenen menüler, hijyen kurallarına uyularak hazırlanacaktır.

Öğrencilerimiz her sabah evlerinden hostes eşliğinde alınarak etkinlik bitiminde yine evlerine bırakılacaktır. Tüm gün okul hemşiremiz yanlarında olacaktır.

ÇAĞ YAZ OKULU FİYATIMIZ  1250 TL

Fiyatlara günde 3 öğün yemek, servis hizmeti ve KDV dahildir.