SAĞLIK SERVİSİ

Sağlığa en temel yaklaşımımız; önlem almak, sağlık sorunuyla ilgili veliyi bilgilendirmek, öğrencilerimizin sağlık açısından sorumlulukları olduğunu farketmelerini sağlamak ve hepsinden önemlisi onlara güvenli, hijyenik ve sağlıklı bir okul ortamı yaratmaktır.

Tam teşekküllü revirimizde tüm gün bizimle çalışan Okul Hemşiremizin yanısıra haftanın bir günü Okul Doktorumuz hizmet vermektedir.Kampüs ortamı ayrıcalığıyla okulumuzda ambulans bulunmaktadır.

Çok acil hastane müdahalesi gerektiren durumlarda öğrenci velisine haber verilerek öğrenci okul hemşiresi gözetiminde en yakın hastaneye götürülür.

Revirler 08:30 – 15.30 arası hizmete açıktır. Revirlerde gerekli durumlarda okul hemşiresi bir ders boyunca yatak istirahati uygular. Öğrencilere velisiyle görüşmeden ilaç verilmez.