ÇAĞ  KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILI  GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ İLE KARŞILADILAR

ÇAĞ  KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILI  GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ İLE KARŞILADILAR
ÇAĞ  KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILI  GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ İLE KARŞILADILAR

ÇAĞ  KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILI  GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ İLE KARŞILADILAR

      Her yıl ; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar ve ilerlemelerle zenginleştirir. Yeni bir yıl umutlu bir bekleyiştir, yeni  bir yıl  dileklerin paylaştıkça  çoğalmasıdır.

     Çağ Anadolu ve Fen Lisesi  öğretmen ve öğrencileri de 2018’i okul bahçesinde organize edilen Geleneksel Yılbaşı Partisi ile uğurladılar ve  2019’a hep birlikte  ‘’Merhaba ‘’dediler.

     Yeni yıl partisinde öğrencilerin  sınıflar için ayrılmış olan stantlara hazırlamış oldukları  kahvaltı  ve diğer yiyecek içeceklerin görünümü görsel bir şöleni andırıyordu. Öğrencilerimizin hazırlık aşamasındaki heyecanları ve yardımlaşmaları görülmeye değerdi.

     Her yıl olduğu gibi bu yıl da yiyecek ve içecek sunumlarından ve çeşitli müzikler eşliğinde yapılan dansların ardından Öğretmen Basketbol Takımımızın okulumuz  Erkekler Basketbol   Takımı ile yaptıkları karşılaşmaları  izlemek için kapalı spor salonuna geçildi.  Basketbol takımı öğrencilerinin  maç öncesi yaptıkları  smaç show   büyük beğeni topladı. Öğretmen ve öğrencilerle oynanan futsal maçı da ilgiyle izlendi. Her iki maçta da seyirci öğrenciler ve oyuncular birlik beraberlik mesajları vererek örnek bir davranış sergilediler.

Adana MS derneği  üyelerinin de aramızda bulunduğu bu güzel  günde dernek üyeleri, öğrencilerimize  MS hastalığı hakkında bilgiler verdiler ve kendi yaptıkları yastıkları, yılbaşı süslerini ve Orman Bakanlığından aldıkları çam fidanlarını satarak derneğe katkı sağladılar.  Ayrıca öğrencilerimizin hayvan hakları konusunda farkındalıklarını artırmak ve  HAYTAP derneğine katkıda bulunmak için dernekten alınan ürünlerin satışı  yapıldı.

Bu yıl 12. sınıf öğrencilerimizin önderliğinde Çağlayan İlköğretim okulundan gelen 25 öğrenciyi ağırladık.   Öğretmen ve öğrencilerimiz çocukların yüzlerini boyayarak onlarla  çeşitli  oyunlar  oynadılar, hediyeler dağıttılar  ve   unutamayacakları bir gün geçirdiler.   

        11 A  ve 11 B sınıflarının ortaklaşa hazırladıkları ’’ Yeni Yıla Merhaba’’ partisi ise renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmen ve öğrencilerin birlikte katıldıkları yarışmalar ise izlemeye  değerdi.

       Çağ  ailesi olarak  organizasyonlarda görevli  tüm  öğrencilerimize teşekkür eder, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve   velilerimizin yeni yılını kutlar  sağlık ve mutluluklar dileriz.