YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ

ÇAĞ KOLEJİ olarak COVID-19 tedbirleri kapsamında, okul sağlığı ve temizliğine yönelik tüm çalışmalarımızı itinai ile gerçekleştiriryoruz.

Bu kapsamda; Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının yayınlamış olduğu COVID 19 tedbirleri kapsamında;

• Öğrencilerimiz günde iki kez düzenli olarak dezenfekte edilen servislere ateş ölçümü yapılarak alınacaktır.
  • Geniş ve ferah sınıflarımız sosyal mesafe kuralına uygun biçimde tekli sıra ve masalarla düzenlenmiştir.
  • Teneffüs ve yemek saatleri fiziksel mesafeyi korumak amacıyla sınıf bazında düzenlenmiştir.
  • Öğrencilerimiz sınıf ve yemekhanede önceden belirlenmiş oturma planı çerçevesinde yerleştirileceklerdir.
  • Tüm kapalı alanlarımızda el dezenfektan makinaları kolonya, maske ve maske atık kutusu bulunmaktadır.
  • Tüm kapalı mekânlar, bahçe ve oyun alanlarının periyodik sterilizasyonu yapılmaktadır.
  • Planlı ziyaretler dışında kampüsümüze ziyaretçi kabul edilmeyip, randevulu olanlar ise girişlerde ateş ölçümü yapılarak kabul edileceklerdir.
  • Yüz yüze eğitime geçişte okul toplumumuzun sağlığı için alınan tedbirler kapsamında öğretim kadrosu ve idari çalışanlarımıza covid antijen ve antikor testi yapılacaktır.
  • Tüm binalarda izolasyon odası hazırlanmıştır.
  • Tüm kat ve tuvaletlere farkındalığı arttırmak amacıyla bilgilendirme posterleri asılmıştır.
  • Bina genelinde fiziksel mesafeyi gösteren zemin etiketleri yapıştırılmıştır.
  • Tüm sınıflarımızın pencere sistemleri maksimum havalandırma sağlayacak şekildedir.
  • Tüm çalışanlarımıza kurum doktoru tarafından pandemi eğitimi verilmiştir.

Öğrencilerimizle en kısa sürede buluşmak dileğiyle...