ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

ULU  ÖNDERİMİZ  MUSTAFA  KEMAL  ATATÜRK’Ü   SAYGIYLA ANIYORUZ

Milletimizi benliğine ve  egemenliğine kavuşturarak demokratik bir düzen  içinde çağdaşlaştıran, Türk milletini, çağdaş dünyada, lâyık olduğu seviyeye  çıkarmak  için  mücadele  eden, eşsiz yetenekleriyle tarihe unutulmaz  bir  insan  olarak geçen  büyük asker, büyük devlet adamı ve Türkiye Cumhuriyetinin  kurucusu  Ulu  Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü  ebediyete intikalinin  81. yıl   dönümünde   okulumuz  öğretmen  ve  öğrencilerinin  hazırladığı  tören  kapsamında  andık. Törende okunan şiir ve yazılar yanında 11 A sınıfının  ve geçen yılki mezun öğrencilerimizin hazırladığı ‘’ATATÜRK ORATORYOSU ‘’ veli, öğretmen ve öğrencilerimize duygusal anlar yaşattı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tüm hedeflerini gerçekleştirdi. Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti`ni koruyarak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak, Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz saygının  en güzel ifadesi olacaktır. Özel Çağ Fen , Anadolu  ve Fen ve Teknoloji  Lisesi olarak  Atamızın ilkeleri ışığında, onun çizdiği medeniyet ve çağdaşlık yolunda ilerlemekle ona  en büyük hediyeyi  vermiş  olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle  Büyük Önderimiz Atatürk`ü ölümün 81.yılında, rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.”