ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SEVGİYLE VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Yaşadığı çağa ışık tutan, yüzyıla değil bin yıla damgasını vuran, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde kendisini sevgi, saygı ve minnetle andık.

Törenimiz,10 Kasım 2018 Cumartesi  günü okulumuz tiyatro salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Onun bize öğrettiği, bizim bugün yaşattığımız ve geleceğe taşıyacağımız öğretimiz; Atatürkçülük ve ilkeleridir. Bu ilkelerden yola çıkan Özel Çağ Anadolu ve Fen lisesi  öğretmen ve  öğrencileri 10 Kasımlarda emanetini yaşatmaya ant içmiş Türk gençliğini temsilen şiirler ve yazılar seslendirdiler. Özel Çağ Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileri ise  ‘’Atatürk Oratoryosu ‘’ile  izleyenleri duygulandırdılar.

“Biz, 21. Yüzyıl gençliği olarak seni anladığımızı, ilke ve devrimlerinin ışığında geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimizi bir kez daha haykırıyoruz. Sen, Türk milletinin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaksın.”