Özel Çağ Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri olarak Ankara gezimizde anlamlı ziyaretlerde bulunduk.

Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Etnografya Müzesi, MTA Tabiat Tarihi Müzesi gezilerinin yanı sıra Atamıza resmi tören eşliğinde saygı duruşunda bulunduğumuz Anıtkabir ziyareti bizleri duygulandırdı. Atatürk Evi’nin de ziyaret edildiği gezimizde çocuklarımız Aquavega Akvaryum’da da keyifli vakit geçirdiler.

Bir diğer önemli ve anlamlı ziyaretimiz de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Fatma Güldemet SARI’ya yapıldı. Okulumuzda uygulanan eko-okul çalışmaları kapsamında okulumuzun ekolojik dengeyi koruyan ve bunu yaymak için çalışmalar sergileyen ekotim üyesi öğrencileri okulumuzda yapılan çalışmaları anlatmak ve ilimiz çevre problemleri hakkında bilgi vermek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Fatma Gül Demet SARI’yı makamında ziyaret etmişlerdir.