ÖZEL ÇAĞ KOLEJİ ANADOLU LİSESİ / ÇAĞ FEN LİSESİ / ÇAĞ FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİ ONLINE SEMİNER "YERKÜRE'YE SAYGI / İKLİMİ KORU

Tema Vakfı Seyhan Bölge Sorumlusu Sn.Gözde Akçiçek 'Yerküreye Saygı / İklimi Koru' konulu online seminerde Özel Çağ Koleji Anadolu /Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri ile buluştu. Doğa Kulübü ve Sosyal Yardımlaşma-Dayanışma Kulübü tarafından organize edilen seminerde , öğrencilerimiz geleceğimiz için önemli bir konu olan iklim değişikliği hakkında bilgi sahibi oldular.
Hepimizin hayatımızda yapacağımız ufak değişikliklerle Dünyamızın iyileşmesine  katkıda bulunabileceğimizi öğrendiler.Tema vakfına bu güzel seminer için teşekkür ediyoruz.