Özel Çağ Koleji Anadolu Lisesi / Çağ Fen ve Teknoloji Lisesi Online Nümizmatik Sergisi

Özel Çağ Koleji Anadolu/Fen ve Teknoloji Lisesi Online Nümizmatik Sergisi

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimize farklı bir atmosfer yaşatmak;kronolojik düşünme,sınıflandırma,analiz ve yorum yapabilme,farklı kültürleri tanıma gibi pek çok alanda farkındalık yaratmak amacıyla 9.sınıf öğrencilerimiz için Online Nümizmatik Sergisi yapıldı.

Sergide Beden Eğitimi öğretmenimiz Sümer Akdağcık’a ait eski para koleksiyonu içinde yer alan Osmanlı madeni ve kağıt paraları,TC kağıt ve madeni paraları,dünya paraları ve hatıra paraları büyük ilgi topladı.

Online sergiyi organize eden Tarih öğretmenimiz Burcu Ceyhan’a ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Sümer Akdağcık’a teşekkür ediyoruz.