ÖZEL ÇAĞ FEN /ANADOLU LİSESİNDE  İSTİKLAL MARŞI’NIN  KABULÜNÜN 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla okulumuz tiyatro salonunda  bir tören düzenlendi. Törende  Saygı Duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr.Elmas ŞAHİN  ‘’Bayrak ve  İstiklal Marşı Bilinci ‘’ hakkında bir sunum yaptı.

Sayın Şahin çeşitli belgesellerle renklendirdiği konuşmasında Çağlı öğrencilere  kadını, erkeği, çocuğu ve askeriyle ülkesi için zor şartlar altında bir karış toprağını vermemek için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı  İstiklal Marşı'nın,  bugün de bizlere kutsal bir emanet olduğunu anlattı.

Sayın Elmas ŞAHİN’e sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz.