ÖZEL ÇAĞ FEN /ANADOLU LİSESİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz tiyatro salonunda yapılan kutlama programı, Ulu Önder Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda  günün anlam ve önemini anlatan yazı ve şiirler okundu, Cumhuriyetin değerlerini vurgulayan kısa film ve belgeseller seyredildi. Okulumuz ortaokul öğrencilerinin Ay Yıldız Gösterisi’nin dron çekimi ise büyük ilgi gördü. Cumhuriyet programımız okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin birlikte seslendirdikleri marşlarla son buldu.

Çağ Koleji olarak Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyoruz.

Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Mustafa Kemal ATATÜRK