ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZLE YAZIN DÜNYASININ EN’LERİ Nİ KONUŞTUK

ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZLE  YAZIN  DÜNYASININ  EN’LERİ Nİ KONUŞTUK

Geçtiğimiz hafta Kütüphane Uzmanımız Sayın Kuru, 9 ve 10. sınıflarımızla okuma istatistiklerini ve enlerini paylaştı. Dünyada ‘’en’’ sıfatıyla anlatılan ‘’en uzun cümle, en çok baskısı yapılan kitap, en kısa sürede yazılan kitap, en uzun sürede yazılan kitap gibi pek çok en’den söz etti. Oldukça eğlenceli bir öğrenmenin gerçekleştiği sunum için Kütüphane Uzmanımız Sayın Elif Kuru’ya  teşekkür ederiz.