ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ “SINAV KAYGISI ve MOTİVASYON “ SEMİNERİNDEYDİ

Özel Çağ Fen / Anadolu Lisesi öğrencilerine 20 Nisan 2018 tarihinde Çağ Üniversitesi Psikoloji Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Şükrü UĞUZ tarafından “ Sınav Kaygısı ve Motivasyon” semineri verildi.

Seminerde Sn. Prof. Dr. UĞUZ “Hedef Belirleme ve Hedefe Giden Yolda Karşılaşılan Engelleri Kaldırma Yolları” hakkında bilgi verdi. Seminer sonunda öğrencilerimizin sorularını da cevaplayan Sn. Prof. Dr. UĞUZ’a, verdiği değerli bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.