ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU LİSESİ CAGMUN'19

CAGMUN’19

01-02-03 Mart 2019 tarihlerinde, okulumuzun Model Birleşmiş Milletler Kulübü ( Model United Nations Club - MUN Club) 290 öğrencinin katıldığı MUN Konferansı düzenlemiştir.

İstanbul, İzmir, Adana,  Mersin, Tarsus, Kayseri, Diyarbakır, Muğla, Trabzon ve Rize gibi çeşitli illerden katılan öğrenciler, üç gün boyunca birer Birleşmiş Milletler delegesi kimliğinde önceden belirlenmiş kırka yakın sayıda ülkeyi temsil ederek önemli dünya meselelerini yaptıkları araştırmalar ışığında İngilizce olarak münazara formatında tartışmışlardır. İngilizce dil becerilerini kullanarak gerçekleştirdikleri bu simülasyon sonucunda tartıştıkları sorunlara gerçekçi çözümler üreterek karar metinleri yazmışlardır. Tüm delegeler tarafından çok başarılı bulunan CAGMUN’19 konferansımız öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimlerine çok olumlu katkılarda bulunmuştur.