ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNDE LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

2-8 Kasım  Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle okulumuz 9. Sınıf öğrencileri, Lösemi hastalığı, belirtileri ve tedavi yöntemleriyle ilgili bilgilendirici video ve kısa filmler izlediler.  Ayrıca Türkiye'de lösemili çocukların sağlık ve eğitim gibi ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak üzere 1998 yılında kurulan ve Türkiye’nin en itibarlı sivil toplum kuruluşlarından biri olan LÖSEV ve   ilk lösemili çocuklar hastanesi  olan  Lösante  hakkında da bilgi sahibi oldular.