ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİ RENGARENK BESLENİYORUM ETKİNLİĞİ

Çağ Koleji öğrencileri 24 Aralık 2019 Salı günü Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü danışman öğretmeni Sn. Canan ÖZDEMİR ve kulüp öğrencileri tarafından organize edilen RENGARENK BESLENİYORUM etkinliğinde bir araya geldiler. Etkinlikte kulüp öğrencileri getirmiş oldukları meyveleri  stantlarda sergilediler ve arkadaşlarına meyvelerin yararlarını  anlattılar. Tanıtım sonrasında meyvelerin ikram edildiği etkinlik öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.