ÖZEL ÇAĞ FEN/ ANADOLU/ FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ  ‘’VAZGEÇİLMEZ NOSTALJİ: KASETLER VE PLAKLAR ‘’ KONULU SERGİDEYDİ

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Sümer AKDAĞCIK’ın danışmanlığında 9 FT A öğrencisi Duru KAPLAN kafeteryada, biriktirdiği eski plak ve kasetlerini sergiledi. Eski plak ve kasetlerin tanıtımını da yapan Duru KAPLAN; arkadaşlarına ve öğretmenlerine Zeki Müren, Zerrin Özer, İlhan İrem, Pink Floyd ve  Dire Straits  gibi pek çok sanatçının unutulmayan parçalarını da dinletti. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Sümer AKDAĞCIK’ın biriktirdiği kasetlerin sergilendiği stant da öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Öğretmenimize ve öğrencimiz Duru KAPLAN’a bu değerli sunum ve tanıtım için teşekkür ederiz.