ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ  MEFELO İNGİLİZCE DİL OLİMPİYATLARINDA SINAV MERKEZİ OLDU

MEF Üniversitesi tarafından bu sene 2.si yapılan MEF English Language Olympics for High School Students  (MEFELO) İngilizce Dil Olimpiyatlarına okulumuz lise bölümünden 10 öğrenci ile katılım sağladık. Aynı zamanda öğrencilerin bütün dil becerilerini değerlendiren MEFELO’da Çağ Koleji olarak sınav merkezi olduk. Türkiye genelinde 30 okuldan 300 öğrencinin katıldığı dil olimpiyatlarında finale kalan 5 okulun öğrencileri haziran ayında tekrar yarışacaklar ve kazanan öğrenciler belirlenecektir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.