ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİ  9. SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİNDEYDİ

ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİ

9. SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİNDEYDİ

2019-2020 eğitim –öğretim dönemi   Fen / Anadolu / Fen ve Teknoloji Lisesi 9. sınıf öğrencilerine 06. 09.2019 tarihinde Beden Eğitimi  öğretmeni, okulumuz rehber öğretmeni  ve  Sınıf Rehberlik Yönlendirme Öğretmenleri tarafından oryantasyon eğitimi verildi.

Konferans salonunda bir araya gelen 9. sınıf öğrencilerine okulumuz rehber öğretmeni tarafından  Rehberlik Servisinin  işleyişi hakkında bilgi verildi. Daha sonra  öğrencilerimize okul idarecileri tarafından  uyulması gereken kurallar anlatıldı.

Rehberlik yönlendirme öğretmenleri  eşliğinde  okul kampüsünü gezen öğrenciler, Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından organize edilen  tanışma etkinliklerine katılmak için spor salonunda bir araya geldiler. Ardından öğrencilerimize kafeteryada ikramlarda bulunuldu.

9. sınıf öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.