ÖZEL ÇAĞ ANADOLU/FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ “ÇANAKKALE : MEKTEPLİLERİN ZAFERİ “ SEMİNERİNDEYDİ

Çağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esat Arslan, Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yılında, öğrencilerimize Çanakkale Savaşı’nın tarihimizdeki önemini; savaşa katılan asker ve subayların canlarını hiçe sayarak vatanı nasıl savunduklarını anlattı. Savaşta Osmanlı ordusunun teçhizat ve donanımı hakkında da bilgiler veren Sayın Arslan,  tarihimize sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Değerli hocamız Prof. Dr. Esat Arslan’a verdiği önemli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.