ÖZEL  ÇAĞ  ANADOLU  ve  FEN LİSESİ  VELİ  TANIŞMA TOPLANTISI

2018- 2019 yılı Eğitim Öğretim yılında 9. Sınıf öğrencilerimizin velileriyle tanışmak , okulumuzu ve öğretmen kadromuzu tanıtmak amacıyla 5 Ekim Cuma günü Fen lisesi ve Anadolu lisesi velilerimizle ‘’ Veli Tanışma Toplantısı’’nda bir araya geldik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı Okul Müdürümüzün konuşmasıyla devam etti. Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Sayın Hüseyin Sartık velilerimize ‘’ Yaşam Boyu Gelişim ‘’ konulu bir seminer verdi. Toplantı, okulumuz akademik ve destek personeli tanıtım videosunun ardından okul bahçesinde hazırlanan ikramlar eşliğinde veli ve öğretmenlerimizin bire bir tanışmalarıyla devam etti.

Çağ  ailesi  olarak  katılan  tüm  velilerimize  teşekkür  eder  iyi  ve  verimli  bir  eğitim öğretim  yılı dileriz.