ÖZEL ÇAĞ ANADOLU ve FEN LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

ÖZEL  ÇAĞ  ANADOLU ve FEN LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi    08. 01.2019 tarihinde Tarsus Şelale Soroptimist  Kulübünün aracılığıyla  Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında  Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Mehmet Sabri KILIÇ, Tıp Doktoru Sn. Elvan ALPALTAŞ,  Psikolog Sn. Pınar Yılmaz KAYRAK,  Veteriner Hekim Sn. Fırat KABAYEL, Bilgisayar Mühendisi Sn.Serdar ÇELİK, Endüstri Mühendisi Sn.Yelda ÖZBELLİ’yi ağırladı.

Tiyatro salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcı misafirlerimiz, kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını öğrencilerimizle paylaştılar. Misafirlerimiz aynı zamanda  kendi alanlarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Kariyer Günleri  etkinliği çerçevesinde bizlere destek olan Soroptimist Kulüp Başkanı Sayın Meral Akgöz, Soroptimist Kulüp Sayman Sayın Nurul Hüda Karagözlü, Soroptimist Kulüp Sekreteri Sayın Sibel Yüksel, Soroptimist Kulüp Üyesi Sayın Özlem Ökten, Misafirimiz Mimar Sayın Esin Erkoç ve katılımlarından dolayı Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Mehmet Sabri KILIÇ, Tıp Doktoru Sn. Elvan ALPALTAŞ,  Psikolog Sn. Pınar Yılmaz KAYRAK,  Veteriner Hekim Sn. Fırat KABAYEL, Bilgisayar Mühendisi Sn.Serdar ÇELİK, Endüstri Mühendisi Sn.Yelda ÖZBELLİ’ye teşekkür ederiz.