ÖZEL ÇAĞ ANADOLU ve FEN LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNLERİ-2 ETKİNLİĞİNDEYDİ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi 26.04.2019 tarihinde Tarsus Şelale Soroptimist  Kulübünün aracılığıyla  Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında  Diş Hekimi Sn. Belma GÜRMAN, İnşaat Mühendisi Sn. Bilal SOYDAN, Ziraat Mühendisi Sn. Ender AĞAÇSEVEN, Albay Sn. Halil DELİBAŞ,  Özel Eğitim Öğretmeni Sn. Yusuf KAPLANOĞLU’nu ağırladı.

Tiyatro salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcı misafirlerimiz, kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını öğrencilerimizle paylaştılar. Misafirlerimiz aynı zamanda kendi alanlarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde bizlere destek olan Soroptimist Kulüp Başkanı Sayın Meral AKGÖZ’e,  katılımlarından dolayı Diş Hekimi Sn. Belma GÜRMAN, İnşaat Mühendisi Sn. Bilal SOYDAN, Ziraat Mühendisi Sn. Ender AĞAÇSEVEN, Albay Sn. Halil DELİBAŞ,  Özel Eğitim Öğretmeni Sn. Yusuf KAPLANOĞLU’na teşekkür ederiz.