ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ GELENEKSEL BAHAR FESTİVALİ COŞKUSU

ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ GELENEKSEL BAHAR FESTİVALİ COŞKUSU
ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ GELENEKSEL BAHAR FESTİVALİ COŞKUSU

ÖZEL  ÇAĞ  ANADOLU VE FEN LİSESİ GELENEKSEL  BAHAR FESTİVALİ COŞKUSU

 

Özel Çağ Anadolu  ve Fen Lisesinde  her yıl olduğu gibi bu yıl da kardeş  köy okulumuza  yapılacak yardım için organize edilen “Geleneksel Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu.

11. sınıf öğrencilerimizin katkılarıyla 25  Nisan Perşembe  günü hazırlanan festivalde öğrenci ve velilerimiz, doğa ile iç içe olan kampüsümüzde temiz havanın tadını çıkararak öğle yemeklerini yediler.

Festival kapsamında okul bahçemizde LÖSEV, Alzheimer ve MS standları yanında TEMA standı, El işi standı ve Sağlıklı Yaşam standı açıldı. Yemekten sonra öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve konuklarımız standları gezerek hem bilgi edindiler hem de yardım amaçlı standlardaki ürünlerden satın aldılar.

Çağ Üniversitesi Extreme ve Doğa Sporları Kulübünün gösterilerini seyreden  ve kendileri de deneme imkanı bulan öğrencilerimiz, ip atlama, çuval yarışı ve yer kapmaca gibi oyunlarla eğlenceli dakikalar geçirdiler.Ardından  Lise Kız Basketbol Takımının  step-aerobik- dans gösterisini izlediler. Lise Müzik Grubumuz  Çağ Fizy Band Grubu’nun mini konseri ile öğrencilerimiz, şarkılara eşlik ederek dans ettiler.  Festivalde ayrıca öğretmen, öğrenci ve konuklarımız  Tarsus Halk Eğitim Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun danslarını da izlediler. 

Geleneksel Bahar Festivalimize  gelerek  festivali renklendiren, Tarsus Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibine, Çağ Üniversitesi Extreme ve Doğa Sporları Kulübüne, El işi Standı Sn. Pürnur KARACA’ya değerli katkıları için teşekkür ederiz.  Ayrıca Festival kapsamında okulumuzda ağırladığımız  MS Derneği yönetici ve üyelerine, Alzehimer Derneği üyelerine ,TEMA Vakfı yönetici ve üyelerine, Sağlıklı Yaşam standı Diyetisyen  Sn. Püren DİLMAÇ’a, El işi standında görev alan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Sayın Alev Balgay ve Sayın Neşe Kılınçlı’ya, organizasyonu hazırlayan, farklı lezzetlerin sunumlarında ve satışlarında görev alan ve festivali organize eden başta Sayın Burcu Ceyhan, Ezgi Polat ve Sümer Akdağcık’a ve  Anadolu / Fen Lisesi 11. sınıf  öğrencilerimize ve bizlere destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.