ÖZEL ÇAĞ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ Okullar Arası Gençler Yüzme İl Birincilik Yarışmasında 6 DALDA BİRİNCİLİK ALDI

Özel Çağ Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerimiz Ilgın ÇELİK ve İsmail DOĞAN Mersin Olimpik Yüzme – Okullar Arası Gençler Yüzme İl Birincilik Yarışmasında 6 DALDA BİRİNCİLİK (200 m karışık- 50m kurbağalama – 100m kurbağalama - 50m sırt ustu kızlar, 200m karışık – 50m kelebek erkekler) alarak ailelerine ve bizlere haklı bir gurur yaşattılar.

Öğrencilerimiz Ilgın ÇELİK ve İsmail DOĞAN’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.