ÖZEL ÇAĞ  ANADOLU  / FEN  VE TEKNOLOJİ  LİSESİ  VELİ  TANIŞMA TOPLANTISI

2019- 2020 yılı Eğitim Öğretim yılında 9. Sınıf öğrencilerimizin velileriyle tanışmak , okulumuzu ve öğretmen kadromuzu tanıtmak amacıyla 27 Eylül Cuma günü Fen ve Teknoloji  lisesi ve Anadolu lisesi velilerimizle ‘’ Veli Tanışma Toplantısı’’nda bir araya geldik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı Okul Müdürümüzün konuşmasıyla devam etti. Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Ufuk KOCATEPE AVCI  velilerimize ‘’ Ebeveyn Tutumları ve Sınav Kaygısı ‘’ konulu bir seminer verdi. Toplantı, ardından üniversite  bahçesinde hazırlanan ikramlar eşliğinde veli ve öğretmenlerimizin bire bir tanışmalarıyla devam etti.

Çağ  ailesi  olarak  katılan  tüm  velilerimize  teşekkür  eder  iyi  ve  verimli  bir  eğitim öğretim  yılı dileriz.