İLKOKUL 3. ve 4 sınıflarımız Mersin Arkeoloji Müzesi ve Akkuyu NGS Toplum Bilgilendirme Merkezini ziyaret etti.

Öğrencilerimizin geçmişten günümüze meydana gelen değişimleri ve dünya hakkındaki düşüncelerini yapılandırmak amacıyla İlkokul  3. ve 4.sınıflarımız Mersin Arkeoloji Müzesi ve Akkuyu NGS Toplum Bilgilendirme Merkezini ziyaret ettiler.Akkuyu NGS Toplum Bilgilendirme Merkezinde ülkemizin sosyo ekonomik kalkınması hakkında bilgiler edinen öğrencilerimiz Arkeoloji Müzesinde tarihi geçmişimizi drama etkinlikleriyle daha zengin ve etkili bir biçimde öğrencilerimiz bilgilendirildi.