MAY CAGMUN’18

17-18 Mayıs tarihlerinde MUN kulübümüz sadece Çağ Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin katıldığı MAY CAGMUN’18  konferansını düzenlemiştir. İkincisi gerçekleşen ve iki gün süren konferansımızda öğrencilerimiz, yedi ayrı komitede kırka yakın sayıda ülke delegasyonunda “Kanser Tedavisi, Mars’ın Kolonileştirilmesi, Holiganizm ve Altyapı, Uzayda Kalan Astronot, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Hayvan Haklarının İhlali” konularında İngilizce münazaralar gerçekleştirmiş ve konferans sonunda karar metinleri yazmışlardır. Öğrencilerimizin İngilizce formasyonlarına büyük ölçüde katkıda bulunan MUN konferansı aynı zamanda dünya sorunlarına evrensel ölçekte bakış açıları geliştirmelerine de olanak sağlamıştır.