Gökhan BAYBOĞAN, Türkiye Özel Okullar Birliği Yönetimi’ne Seçildi

İngiltere’de ekonomi eğitimi almış ve yöneticilik yüksek lisansına sahip Çağ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekilliği ve Bayboğan Eğitim Vakfı Başkan Vekillİği görevlerini de yürüten Gökhan BAYBOĞAN Türkiye Özel Okullar Birliği yönetime, İstanbul ili dışındaki kolejleri temsilen seçildi.

1951 yılında kurulan, merkezi İstanbul Beyoğlu Odakule’de bulunan ve Türkiye’nin birçok ilinden üyesi olan Türkiye Özel Okullar Birliği’nin, Rixos Pera Otel’de genel kurul ve yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tarihinde ilk kez eşbaşkanlık sistemine geçerek, Cem GÜLAN ve Yusuf TAVUKÇUOĞLU seçildi. Türk Eğitim Sistemi’nin gelişmesi, daha kaliteli ve dinamik bir eğitime kavuşulmasını amaç edinen ve ülkemizin en kaliteli 900 okulundan 250 temsilci üyesi bulunan Türkiye Özel Okullar Birliği seçimlerinde, İstanbul dışındaki okulları temsilen seçilen Gökhan BAYBOĞAN, aynı zamanda bu göreve getirilen en genç üye oldu.