EUROWEEK POLONYA YAZ KAMPI 2019 SEMİNERİ

05 Kasım 2018 tarihinde  okulumuzda  İngilizce Bölümünün organize ettiği “Euroweek Polonya Yaz Kampı 2019”  konulu  Tanıtım Semineri  düzenlenmiştir. 2019 yaz tatilinde öğrencilerimizin İngilizce pratik yapmalarını; Berlin, Viyana, Prag ve Wroclaw gibi Avrupa şehirlerini  gezip görmelerini sağlamak amacıyla İngilizce öğretmenleri liderliğinde 10 gece 11 gündüz olmak üzere düzenlenen Polonya yaz kampı hakkında bilgi verildi. Kampta öğrencilerimize farklı kültürlerden öğrenci ve eğitmenlerle tanışma ve birlikte çalışma fırsatı bulacakları,  “Yaratıcılık ve İnovasyon”  ile “İngilizce konuşma “ atölye çalışmalarına katılacakları , “Farkındalık, Liderlik Hedef Belirleme ve Gelecek Planlaması”  eğitimlerinin de verileceği ifade edildi. Çeşitli  görsellerle, videolarla zenginleştirilmiş Polonya Yaz Kampı seminerini düzenleyen ve sunan  Türk ve yabancı kamp yetkililere teşekkür ederiz.