EUROWEEK POLONYA-İTALYA İNOVASYON YAZ  KAMPI 2020 SEMİNERİ

Okulumuz tarafından organize edilen “Euroweek Polonya-İtalya İnovasyon Yaz Kampı 2020” ile ilgili bilgilendirme yapılmak üzere bir “Tanıtım Semineri”  düzenlenmiştir. 2020 yaz tatilinde öğrencilerimizin İngilizce pratik yapmalarını ve Prag, Dresden, Lubliyana, Venedik, Verona ve Milano  gibi Avrupa şehirlerini  gezip görmelerini sağlamak amacıyla İngilizce öğretmenleri liderliğinde 10 gece 11 gündüz olmak üzere Polonya’da  bir yaz kampı düzenlenmiştir. Kampta öğrencilerimiz farklı kültürlerden öğrenci ve eğitmenlerle tanışma ve birlikte çalışma fırsatı bulacaklardır. Ayrıca öğrencilerimize kamp süresince “Yaratıcılık ve İnovasyon”  ile “İngilizce konuşma “ atölye çalışmaları yaptırılacak , “Öz farkındalık, Liderlik ve Hedef Belirleme”  eğitimleri de verilecektir. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Polonya Yaz Kampı programına katılan öğrencilerimizin de düşüncelerini paylaştıkları bu seminer için Euroweek yetkilisi Sayın Emir Karataş’a teşekkür ederiz.