Çağ Koleji Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan BAYBOĞAN, Türkiye Özel Okullar Birliği Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Çağ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Gökhan BAYBOĞAN, Türkiye Özel Okullar Birliği Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

BAYBOĞAN, bugüne kadar bu göreve gelen en genç üye oldu.

İstanbul CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleşen,Türkiye’nin en köklü okulların üyesi olduğu Türkiye Özel Okullar Birliği’nin 34. Olağan Genel Kurul toplantısında, önceki Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf TAVUKÇUOĞLU Yüksek İstişare KuruluBaşkanlığı görevine seçilirken; Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine Gökhan BAYBOĞAN ile birlikte,önceki eş başkan Cem GÜLAN ve Özel Kültür Koleji - Kültür Üniversitesi’nden Ful AKINGÜÇ ÖVER; Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevine ise Onursal Başkan Dr. Rüstem EYÜBOĞLU ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN seçildiler.