Çağ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan BAYBOĞAN Avrupa Özel Okullar Birliği Toplantısına Katıldı.

Avrupa Ülkeleri’nin üyesi oldukları Avrupa Özel Okullar Birliği toplantısı, Avrupa ülkeleri dışında ilk kez, çok geniş bir katılımla Asya’da, Ülkemizde yapıldı.

İstanbul’da Suadiye Oteli’nde gerçekleşen toplantıya, Avrupa’nın birçok ülkesinden gelen katılımcılar, "Geleceğin Eğitim Sistemi ve Kendini Yenileyen Öğretmenler" konulu toplantıda, uluslararası uzmanlar tarafından verilen eğitim seminerlerine ve workshoplara katıldılar.

Söz konusu toplantıya katılan, uluslararası akreditasyon ayrıcalığına sahip Çağ Koleji’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili ve Türkiye Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan BAYBOĞAN, Avrupa Özel Okullar Birliği Başkanı Simon STEEN’le, Eğitimin Geleceği, Türk Eğitim Sistemi ve Çağ Koleji’ndeki Uluslararası Eğitim konularında görüş alışverişinde bulundu.

Gökhan BAYBOĞAN, ülkemizin tanıtımına ve eğitim sistemimize büyük katkılar sağlayacak, böylesine önemli bir toplantının, Türkiye Özel Okullar Birliği aracılıyla yapılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’deki eğitim düzeyinin yükselmesini ve önümüzdeki yıllarda, dünya çapında yapılan standart seviye tespit sınavlarında daha iyi yerlere gelinmesini arzu ettiğini belirtti.