ÇAĞ  KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILI  GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ İLE KARŞILADILAR

Her yıl ; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar ve ilerlemelerle zenginleştirir. Yeni bir yıl umutlu bir bekleyiştir, yeni  bir yıl  dileklerin paylaştıkça  çoğalmasıdır.

Çağ Fen / Anadolu /Fen ve Teknoloji  Lisesi  öğretmen ve öğrencileri de 2019’u okul kampüsünde yapılan  Geleneksel Yılbaşı Partisi ile uğurladılar ve  2020 ‘ye hep birlikte  ‘’Merhaba ‘’dediler.

Yeni yıl partisinde öğrencilerin  sınıflar için ayrılmış olan stantlara hazırlamış oldukları  kahvaltı  ve diğer yiyecek içeceklerin görünümü görsel bir şöleni andırıyordu. Öğrencilerimizin hazırlık aşamasındaki heyecanları ve yardımlaşmaları görülmeye değerdi. Ayrıca öğrencilerimiz LÖSEV görevlilerinin  stantta sergiledikleri  ürünleri alarak LÖSEV’e katkıda bulundular.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yiyecek ve içecek sunumlarından ve çeşitli müzikler eşliğinde yapılan dansların ardından Futsal Turnuvası Final Maçı için kapalı spor salonuna geçildi. Maç sonrasında  öğretmen ve öğrencilerimiz ‘’ tiyatro salonuna geçti.

11 B sınıfı öğrencilerinin  hazırladıkları ’’ Yeni Yıla Merhaba’’ partisi ise renkli görüntülere  sahne oldu. ‘’Yetenek  Sizsiniz ve Ben Kimim’’isimli yarışmalar ve okulumuz dans öğretmenlerinin  sergiledikleri   gösteri   izlenmeye  değerdi. Program,  Ortaokul Müdür Yardımcısı Sn. Oral Koral, Müzik Öğretmeni Sn. Hasan Talip CENGİZ  ve ortaokul öğrencimiz Rüzgar TASASIZ ‘ın verdikleri sürpriz mini konser ile son buldu.

Çağ  ailesi olarak  organizasyonlarda görevli  tüm  öğrencilerimize teşekkür eder, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve   velilerimizin yeni yılını kutlar  sağlık ve mutluluklar dileriz.