ÇAĞ KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

ÇAĞ KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ
ÇAĞ KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

ÇAĞ KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Özel Çağ Fen / Anadolu / Fen ve Teknoloji Lisesi 24.12.2019 tarihinde Tarsus Şelale Soroptimist Kulübünün aracılığıyla  Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında  Cumhuriyet Savcısı Sn. Nihat GÜNGÖR,  Makine Mühendisi Sn. Erdem SOYDAN,  (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı) Dr.Sn. Elvan ALPALTAŞ, Okul Öncesi Öğretmeni Sn. Ayşe KÖŞKER, Diyetisyen Sn. Yeşim CERRAHOĞLU ve Gazeteci (Mersin Gazetesi Sahibi Başyazarı) Selahiddin AKKUŞ’u ağırladı.

        Çağ Üniversitesi İlhan Yücel Konferans salonunda tüm öğretmenlerin, lise ve ortaokul 8. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcı misafirlerimiz, kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını öğrencilerimizle paylaştılar. Misafirlerimiz aynı zamanda kendi alanlarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdiler.

           Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde bizlere destek olan Soroptimist Kulüp Başkanı Sayın Meral AKGÖZ’e,  katılımlarından dolayı Cumhuriyet Savcısı Sn. Nihat GÜNGÖR,  Makine Mühendisi Sn. Erdem SOYDAN,  (Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı) Dr.Sn. Elvan ALPALTAŞ, Okul Öncesi Öğretmeni Sn. Ayşe KÖŞKER, Diyetisyen Sn. Yeşim CERRAHOĞLU ve  Gazeteci (Mersin Gazetesi Sahibi Başyazarı) Selahiddin AKKUŞ’a teşekkür ederiz.