ÇAĞ KOLEJİ EUROWEEK POLONYA YAZ KAMPI 2019

Okulumuz İngilizce Bölümünün organize ettiği "Euroweek Polonya Yaz Kampı 2019" ortaokul ve lisemizden 52 öğrencinin katılımıyla 15-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Kamp içi programı dahilinde öğrencilerimiz farklı kültürlerden eğitmen ve öğrencilerle birlikte "Sunum Teknikleri, Yaratıcılık ve İnovasyon, Farkındalık, Liderlik, Hedef Belirleme ve Gelecek Planlaması, Takım Ruhu” çalışmalarını yapma imkanı buldular.

Öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde Viyana, Wroclaw, Prag, Krakow, Auschwitz Nazi Kampı, Bratislava, Dresden ve Berlin gibi Avrupa’nın önemli merkezlerini ziyaret ederek kültürel etkileşimde bulunmanın, İngilizcelerini kullanarak para bozdurmanın, alışveriş yapmanın ve serbest zamanlarda bağımsız gezmenin keyfini yaşadılar.

Ayrıca Çağ Koleji ortaokul ve lise öğrencilerimizin bu 11 günlük programa birlikte katılmış olmaları aralarındaki kardeşlik duygularını son derece geliştirdi ve tüm öğrencilerimize paha biçilemez bir deneyim kazandırdı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.