ÇAĞ KOLEJİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇAMALAN ŞEHİT BURHAN İLKÖĞRETİM OKULUNDAYDI

Çağ 12. sınıf öğrencileri 26 Ekim Cuma günü Çamalan Şehit Burhan İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

12. sınıf öğrencilerimiz,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün danışmanlığında  2017-2018 Bahar Festivali’nde elde ettikleri gelirle Çamalan Şehit Burhan İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri, giysi ve oyuncak götürdüler. Öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçiren çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Sosyal sorumluluğu artırmak, yardımlaşma ve dayanışma hususlarında farkındalık yaratmak için her yıl yaptığımız geleneksel köy okulu ziyaretimizden bu yıl da öğrencilerimiz yardım etmenin verdiği gurur ve mutlulukla döndüler.

Bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Çamalan Şehit Burhan İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, küçük kardeşlerimize başarılar diliyoruz.