“ÇAĞ KARİYER GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

Kariyer Günleri; öğrencilerin farklı meslek gruplarını tanıması, kişilik özellikleri, ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda doğru hedefler belirleyerek bilinçli bir meslek seçimi yapmaları, hedefe ulaşma yolunda ne tür bilgi ve becerilere ihtiyaç duyacaklarını belirlemeleri gibi pek çok hususta önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle, Çağ Koleji olarak, meslek tercihi ve kariyer planlamasında öğrencilerimize ışık tutması amacıyla, 8 Mayıs 2021 tarihinde “Çağ Kariyer Günü” etkinliğini gerçekleştirdik. Bu yıl pandemi nedeniyle online şekilde düzenlediğimiz etkinlikte, okulumuzdan mezun olmuş ve farklı alanlara mensup değerli konuklarımız; kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, eğitim süreçlerini, mesleki avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını öğrencilerimizle paylaştılar; ardından, öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladılar.

Okulumuzdan mezun olmuş değerli konuklarımız Endüstri ve Sistem Mühendisi Sayın Dr. Doruk Şen, Doktor Sayın Ahmet Özkul, Avukat Sayın İrem Nur Erten ve İşletme Mühendisliği öğrencisi Sayın Ferah Sevil Kil’e katılımlarından ötürü çok teşekkür ederiz.