ÇAĞ ANADOLU / FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNDEYDİ

ÇAĞ ANADOLU / FEN LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNDEYDİ

Çağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Emekli Büyükelçi Sayın Prof. Dr. Ali Engin OBA,  11 Nisan Çarşamba günü 9. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Çağ Üniversitesi İlhan Yücel konferans salonunda öğrencilerimize “Uluslararası İlişkiler Bölümü”  hakkında bilgi veren Sayın OBA, aynı zamanda bölümün tarihçesi, ders içerikleri,  diğer disiplinlerle ilişkisi ve iş alanları hakkında bilgi verdi. Seminer Sayın OBA’ nın öğrencilerimizin sorularını yanıtlaması ile son buldu.

Çağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ali Engin OBA’ ya verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.