"BU DÜNYA SADECE BİZE AİT DEĞİL"

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında kampüsümüzde gerçekleştirilen etkinlikte dünyada yalnız olmadığımızı ve hayvanların doğada en az bizim kadar yaşamaya hakları olduğunun bilinci vurdulandı.

ÇAĞ İlkokulu Doğa ve Çevre Kulübü öğrencilerinin başlattıkları "We Love Animals" projesi ile barınakta yaşayan hayvanlar için mama temin ettiler.  Okul idaresi, öğretmenler ve  öğrenci arkadaşlarının katkılarıyla temin edilen yardım mamalarını; 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Tarsus Belediye Başkan yardımcısı, bahçe ve Parklar müdürü, Tarsus Hayvan barınağı veteriner ve görevlilerine teslim ettiler.

Unutmayın ki; ‘Bu dünya sadece bize ait değil.’ Projemize destek veren velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.