BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ KAPSAMINDA ÇAĞ KOLEJİ GENELİNDE YAPILAN ''OBEZİTE FARKINDALIĞI'' KONULU TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASI İKİNCİSİ 5. SINIF ÖĞRENCİMİZ GÜNEŞ YILDIZ OLDU.

BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ KAPSAMINDA ÇAĞ KOLEJİ GENELİNDE YAPILAN  ''OBEZİTE FARKINDALIĞI'' KONULU TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASI İKİNCİSİ 5. SINIF ÖĞRENCİMİZ GÜNEŞ YILDIZ OLDU.

Beslenme Dostu Okullar Projesi kapsamında 'Obezite Farkındalığı Yaratmak ve Sağlıklı Yaşamın Önemini Vurgulamak'  Konulu , Çağ Koleji Lise ve Ortaokul Kademesi genelinde düzenlenen tişört tasarım yarışması sonucunda 5. Sınıf öğrencilerimizden Güneş YILDIZ 2. Olmanın haklı gururunu bizlere yaşatmıştır.  Kendisini tebrik ediyor her zaman sağlıklı bir yaşam diliyoruz.