BAHAR ŞENLİĞİ 2017

14 Mayıs Pazar günü öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bahar şenliği görülmeye değerdi.Okulumuz yerleşkesinde yaptığımız şenliğimize ana sınıfından 8.sınıfa kadar bütün öğrencilerimiz ve velilerimiz yoğun ilgi gösterdi.Anneler Gününe de denk gelmesi nedeniyle annelerimizi çiçeklerle karşıladık ve şenlik boyunca annelerimize birbirinden güzel sürprizler yaptık.5. ve 6.sınıf öğrencilerimizin dans gösterileri büyük beğeni topladı.Anneler ve babalar kendileri için hazırlanan yarışmalarda çocuklarla birlikte doyasıya eğlendiler.Kapalı spor salonunda babalar ve çocukların karşılaştığı basketbol maçı kıran kırana geçerken maç sonu öğrencilerimizin ve velilerimizin sevinçleri, taraftarların da desteğiyle bütün salonu inletti.Bu güzel şenliğimizde bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar,emeği geçen personel ve öğretmenlerimize de çok teşekkür ederiz.