Avrupa Kodlama Haftası CodeweekEU Projesine, CAGCODEFEST Etkinlikleriyle Katılan Okulumuz Başarıyla Süreci Tamamladı

CAGCODEFEST Etkinlikleri Avrupa Komisyonu Tarafından Tam Not aldı

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

Okulumuz 7-10 Ekim tarihleri arasında bir çok branşı, kodlama ile revize ederek CAGCODEFEST etkinlikleri düzenledi. Süreci başarıyla tamamlayan okulumuz Avrupa Komisyonu tarafından tam not aldı.