ARAŞTIRMACI-YAZAR İLKNUR GÜNTÜRKÜN KALIPÇI ÇAĞ KOLEJİNDEYDİ

23 Ekim 2018 tarihinde Araştırmacı-Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı okulumuzda  ‘’ HER YÖNÜYLE ATATÜRK ‘’ konulu  konferans verdi.

Kendisine has üslubu   ile   Mustafa Kemal’in  Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e uzanan yoğun ve yorucu yolculuğunda biriktirdiği anılardan söz etti. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizin büyük bir dikkat ve heyecanla dinlediği Sayın Güntürkün Kalıpçı, konferansta Atatürk'ün düşmanlarının bile saygıyla andığı bir dünya lideri olması yanında  diğer devletlerin Atatürk'ü hangi sıfatlarla andıklarını da dramatize ederek anlattı. Sayın Güntürkün Kalıpçı  konferans sonunda  öğretmen , veli ve öğrencilerimize kitaplarını imzaladı.

Çağ ailesi olarak  Araştırmacı- Yazar Sayın İlknur Güntürkün Kalıpçı’yla  Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğumuz sevgi ve saygıyı paylaştık. Kendisine samimi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.