AKGEDİK İLKÖĞRETİM OKULU ZİYARETİMİZ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri 18 Ekim Cuma günü Tarsus ilçesine bağlı Akgedik İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün danışmanlığında yapılan okulun genel ihtiyaçları , kırtasiye malzemeleri ve giysi yardımları ile Akgedik İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzlerini güldürdüler, yüreklerine dokundular.

Sosyal sorumluluğu artırmak, yardımlaşma ve dayanışma hususlarında farkındalık yaratmak için her yıl yaptığımız geleneksel köy okulu ziyaretimizden bu yıl da öğrencilerimiz yardım etmenin verdiği gurur ve mutlulukla döndüler.

Bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Akgedik İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, küçük kardeşlerimize başarılar diliyoruz.