İNGİLTERE MERKEZLİ " CLOUD THEATRE" OKULUMUZ TİYATRO SALONUNDA "ADVENTURES OF PETERSONS" OYUNUNU SERGİLEDİ

Çağ Koleji olarak,öğrencilerimize İngilizceyi eğlenerek öğretmek ve bu kazanımı yaşamlarının her anında çocuklarımıza sevgiyle uygulatmak her zaman hedefimiz olmuştur."Dünya İngilizce Günü"çerçevesinde,okulumuzda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle İngilizce öğreniminin önemi konusunda farkındalık yaratmaya devam ediyoruz.Bu kapsamda, İngiltere merkezli Cloud Theatre tarafından okulumuzda sergilenen "Adventures of Petersons" adlı oyunu anaokul ve ilkokul öğrencilerimiz büyük beğeniyle izlediler.