12’lerden 11’lere YKS DENEYİMLERİ

12.Sınıf öğrencilerimiz ve 11.sınıf öğrencilerimiz ZOOM ile canlı yayında bir araya geldi.

Programın birinci bölümünde,12.sınıf öğrencilerimiz, YKS Hazırlık sürecinde akademik, sosyal ve duygusal değişim ve gelişimlerini rehber öğretmenimizin kendilerine yönelttiği sorular çerçevesinde samimi bir şekilde anlattılar.

İkinci bölümde ise 11.sınıf öğrencilerimiz YKS Hazırlık sürecinde ne yapılması ile ilgili merak ettiklerini sordular. Bu sorular ile nasıl hazırlanmaları ve başarılı olmaları için ne yapmaları gerektiğine cevap buldular.

Sevgili 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE bu süreçte değerli zamanlarını bize ayırdıkları için çok TEŞEKKÜR EDERİZ.

Hüseyin SARTIK

Rehber Öğretmen