“101. YILDA 19 MAYIS”  ADLI YARIŞMADA BİRİNCİ OLDUK

Kurtuluş mücadelemiz 19 Mayıs 1919 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla başlamış ve büyük fedakarlıklar sonucunda bağımsızlık zaferi kazanılmıştır. Atatürk, Türk milli mücadelesinin başlangıcı olarak kabul edilen ve tarihimizde önemli bir yere sahip olan 19 Mayıs’ı cumhuriyetin her daim bekçisi olacak Türk gençliğine armağan etmiştir.

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çalışmaları kapsamında düzenlenen “101. Yılda 19 Mayıs”  adlı yarışmada Kompozisyon Yazma dalında 11. sınıf öğrencimiz Cemre Deniz Kuru “Yeni Liman” adlı kompozisyonu ile birincilik kazanmıştır.

Bu başarısından dolayı Sevgili Öğrencimiz Cemre Deniz Kuru’yu ve onu bu yarışmaya hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sayın Burcu Arnabat’ı yürekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.